Месец на АГ-специалистите! Гласувайте за колегата, който Ви вдъхновява!

Кампанията Лекарят, който ме вдъхновява продължава с месец на Акушерството и гинекологията от 25 февруари до 31 март 2019г. В него Вие – българските лекари, имате възможност да номинирате, гласувате и излъчите най-достойния и вдъхновяващ професионалист от специалността. Той може да бъде:

  • Ваш учител, който Ви е запалил по медицината или по специалността Ви;
    колега, от когото се възхищавате;
  • млад специалист, който Ви кара да чувствате удовлетворен, че след Вас идва ново  достойно поколение медици;
  • новатор, който прилага иновативни методи и прославя българската медицина по света;
  • мениджър, превърнал болницата/клиниката Ви в модерно лечебно заведение;
    лидер, който се бори за  достойно възнаграждение и условия на труд.

За да гласувате в кампанията, трябва да сте регистриран в CredoWeb медицински специалист – лекар, специализант, друг медицински специалист, медицинска сестра, фармацевт, студент или здравен експерт. Можете да дадете своя вот за всеки номиниран, независимо дали е от Вашата специалност или град. Гласуването става чрез бутона + ПОСЛЕДВАЙ на CredoWeb профила на номинирания лекар.

*Ако вече следвате профила на номинирания колега, трябва да натиснете бутона два пъти, за да спрете следването и да го последвате отново. Само така системата ще отчете Вашия глас!

За най-вдъхновяващ акушер-гинеколог ще бъде обявен специалистът, събрал най-голяма подкрепа от колеги в периода на кампанията. Победителят ще получи специалната значка на CredoWeb „Лекар, който вдъхновява“. За него ще бъде заснет и изработен филм, представящ професионалните му постижения.

Пълните подробности и правила за участие в кампанията ще намерите тук>>>